Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sniffany Felnőtt Meséi

The sea is as cold as my heart

2021. szeptember 09. - Sniffany

krk.jpg

krk2.jpg

 

Gyönyörű és jéghideg. Csak úgy, mint az összes valahai szerelmem. Éles, óriás sziklák közti mederben hűti a testem a jéghideg víz, mintha ezer kést szúrnának belém, de nem bánom, legalább érzek valamit. Kristálytiszta, nem úgy, mint a gondolataim.

 

Köveket gyűjtök a parton, mint mindig - ezeket találom. Egy triskelion, a hátuljára bindrune, a védelem rúnája karcolva. Később teszek még egy kört ugyanannál a fánál, és az eight fold path szimbóluma kerül a kezembe. Biztosan nem véletlenül. 

nemes nyolcrétű ösvény (szanszkrit: árjástánga-márga, páli: árija-atthangika-magga)[1][2]) a „történelmi Buddha” egyik legfőbb tanítása, amely szerint a módszer követése a szenvedés megszüntetéséhez (dukkha) és a megvilágosodáshoz vezető út.[3] A buddhisták ezeknek a tanításoknak az intelmeit arra használják, hogy a jelenségek tiszta természetébe bepillantást nyerjenek, és megszabaduljanak a kapzsiságtól, a gyűlölettől és az érzéki csalódásoktól. A nemes nyolcrétű ösvény a négy nemes igazság negyedik pontjának felel meg, miközben a nemes nyolcrétű ösvény első pontja megegyezik a négy nemes igazság megértésével. Ezt nevezik a buddhizmusban középútnak.

Azt hiszem, pontosan erre az útmutatásra van most szükségem a rengeteg önmarcangolás, önpusztítás és céltalanul mocskos kéjvágy közepette. 

stone1.jpg

eight fold path

stone2.jpg

Triskelion

stone3.jpg

Bindrune

crikv.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sniffanymesel.blog.hu/api/trackback/id/tr4316683964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása